Over ons

Wie zijn wij?

Rabelco Security is een beveiligingsbedrijf wat gespecialiseerd is in alarmsystemen, camerasystemen en brandpreventie. Rabelco is een groeiend bedrijf, een gezonde mix tussen ouder en jonger personeel. Een bedrijf dat zich al op de markt begeeft sinds 2007. Wij werken landelijk en internationaal (België). Rabelco Security is een specialist die product- en merkonafhankelijkheid belangrijk vindt.

Het bedrijf is voornamelijk een familiebedrijf, we zijn goed op elkaar afgestemd en weten zo elkaars sterke en zwakke punten. Hiermee ontzorgen wij u op basis van een veilig en beveiligd gevoel en resultaat!

Certificering VEB

Rabelco Security is aangesloten bij de VEB. De VEB staat voor de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven. De gestelde eisen voor aansluiting bij de VEB waarborgen kwaliteit en vakmanschap onder de leden. Dit zijn niet alleen wettelijke eisen, maar ook aanvullende kwaliteitseisen vanuit de VEB. De VEB is een organisatie waarbij ruim 800 beveiligingsbedrijven zijn aangesloten. De VEB staat klaar als het gaat om informatieverstrekking over bijvoorbeeld beveiligingsvraagstukken, bedrijfsvoering of regelgeving.

Kwaliteit via de vakman

Als bewijs van deskundigheid kan na oplevering van uw alarminstallatie een kwaliteitsdocument (certificaat of opleveringsbewijs) worden afgegeven. Dan weet je dat het goed zit, want alleen een VEB-erkende installateur kan dit document afgeven.

Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u ons per mail of telefonisch contact opnemen met ons kantoor tijdens werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een van onze beveiligingssystemen? Maak dan een afspraak met ons door te bellen naar 024-3502318. Heeft u vragen? Dan kunt u ons bellen of een bericht achterlaten via het contactformulier.