Brandblussers

Brandblussers laten plaatsen

Ieder jaar veroorzaken branden onherstelbare schade aan woningen en bedrijven. Hier zijn verschillende oorzaken voor, denk bijvoorbeeld aan koken, kaarsen, sigaretten en open vuur. Ook slecht onderhoud of verkeerd gebruik van elektrische apparatuur is een veelvoorkomende oorzaak. Het is daarom aan te raden minimaal één brandblusser in huis te hebben. Rabelco Security biedt diverse soorten brandblussers aan van de hoogste kwaliteit.

Brandblussers voor thuis en op kantoor

Wij bieden twee soorten brandblussers aan van de hoogste kwaliteit. U kunt bij ons de Ajax brandblusser aanschaffen. Deze blusser is gemaakt van aluminium en staal en heeft een levensduur van 5 jaar. Daarnaast leveren wij de Prymos brandblusser, deze zijn gemaakt van kunststof en heeft een levensduur van maar liefst 10 jaar. De levensduur is dan ook het grootste verschil in deze brandblussers.

Wilt u graag een brandblusser kopen voor thuis of voor uw bedrijf? Dan kunt u kiezen uit twee varianten. Wij bieden een grote blusser aan van 6 liter en een kleinere variant. Deze mini brandblusser kunt u zelfs op uw heup doen, dit wordt ook wel een handblusser genoemd. Deze zijn ideaal voor bijvoorbeeld restaurants of in een camper.

De werkwijze van Rabelco Security

U kunt bij ons rekenen op een goede en snelle service, klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om u als klant tevreden te stellen. Daarom zullen wij eerst een afspraak met u inplannen om uw wensen en situatie te bespreken. Hierbij voorzien wij u graag van professioneel advies. Vervolgens stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op. Wanneer u hiermee akkoord gaat, kunnen wij overgaan tot levering en plaatsing van de brandblusser.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een van onze beveiligingssystemen? Maak dan een afspraak met ons door te bellen naar 024-3502318. Heeft u vragen? Dan kunt u ons bellen of een bericht achterlaten via het contactformulier.