Camerabeveiliging

Binnen camerapakket 24/7 kleurbeeld voor 548 ex.

Hikvision 4 kanaals recorder met 2 TB HDD

4 Hikvision IP Dome Color View Camera's

Bekabeling

Vakkundige installatie door eigen monteurs

Op afstand bedienen via app

Service en Onderhoud Abonnement

Fabrieksgarantie

Binnen camerapakket voor systeem plafond infrarood voor 390,- ex.

Hikvision 4 kanaals recorder met 2 TB HDD

4 Hikvision IP Dome Camera's

Bekabeling

Vakkundige installatie door eigen monteurs

Op afstand bedienen via app

Service en Onderhoud Abonnement

Fabrieksgarantie

Camerabeveiliging laten plaatsen

Wilt u thuis of bij uw bedrijf camerabeveiliging laten plaatsen? Dan bent u bij Rabelco Security aan het juiste adres. Onze camerasystemen zijn van de hoogste kwaliteit en geven u een veilig gevoel. Als klant kunt u bij ons rekenen op een snelle en goede service. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij ontzorgen u in het proces van het uitzoeken en plaatsen van camerabeveiliging.

Huis- of bedrijfspand camerabeveiliging

De meeste bedrijven en particulieren worden geadviseerd om een bekabeld camerasysteem te laten installeren. Deze camerabeveiliging zorgt in de meeste gevallen voor het scherpste resultaat. De camerabeelden kunnen via iedere smartphone, tablet en computer worden bekeken. Ook is het mogelijk om de camerabeelden te bekijken.

Met camerasystemen is veel mogelijk voor zowel binnen als buiten. Rabelco Security kan voor al uw wensen een oplossing vinden. Wij voorzien u graag van professioneel advies om camerabeveiliging toe te passen die goed bij u en de situatie past.

Het ontstaan van een goed camera advies

Voor iedere klant is de situatie anders en zal dus een andere camerabeveiliging benodigd zijn. Een aantal factoren spelen hierbij een rol, denk bijvoorbeeld aan de belichting en de straatverlichting. Ook kunt u kiezen welke kleurinstelling u wenst, dit kan zowel in kleur in de nacht of zwart wit. Wij bieden camera’s aan van A, B en C kwaliteit. Het verschil hierbij zit hem in de kwaliteit en de prijs. We kijken samen met u welke camera het beste bij u en uw wensen past.

Aangezien iedere situatie en klant anders is, voeren wij op voorhand een onderzoek uit. Hierbij kijken we naar de mogelijkheden en uw wensen, aan de hand daarvan stellen wij een offerte op maat voor u op. Nadat u akkoord heeft gegeven, gaan we over op de installatie en kunt u de camerabeveiliging laten plaatsen.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een van onze beveiligingssystemen? Maak dan een afspraak met ons door te bellen naar 024-3502318. Heeft u vragen? Dan kunt u ons bellen of een bericht achterlaten via het contactformulier.