Alarmsysteem

Starterspakket Alarmsysteem voor 249,-

Centrale + Accu

Binnensirene

2 Bewegingsmelders

Afstandsbediening

Vakkundige installatie door eigen monteurs

Op afstand bedienen via app

Service en Onderhoud Abonnement

Fabrieksgarantie

Alarmsysteem laten plaatsen

Een gecertificeerde en vakkundige alarminstallatie heeft een erg preventieve werking, hiermee neemt de kans om betrokken te raken bij een (poging tot) inbraak met 85 tot 90% af. Een alarmsysteem bij u thuis of voor op uw bedrijf zorgt voor een erg veilig gevoel. De alarmsystemen van Rabelco Security zijn van de hoogste kwaliteit, daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in het adviseren en de plaatsing van deze systemen. Wij ontzorgen u in het proces van het uitzoeken en plaatsen van een alarmsysteem.

Alarmsystemen voor thuis of voor op uw bedrijf

Rabelco Security biedt alarmsystemen aan in grade 2, 3 en 4. De klasse 2 systemen zijn de goedkoopste optie en zijn zowel draadloos als via een kabel aan te leggen. Deze systemen zijn ideaal wanneer u een alarm in huis wenst. De systemen in klasse 3 en 4 zijn geschikt voor bedrijven en woningen met veel attractieve waarden. Deze alarmsystemen zijn prijziger en worden altijd aangelegd volgens het VRKI reglement (laatste versie). Het systeem is bij te houden via iedere smartphone, tablet en computer.

Het alarmsysteem wordt zo geïnstalleerd dat zowel de meldkamer als u een melding krijgt wanneer het alarm af gaat. De meldkamer controleert eerst of het gaat om een vals alarm. Als dit het geval is, zal er niets gebeuren. Wanneer er sprake is van een echte melding, stuurt de meldkamer direct de politie naar u toe en wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een van onze beveiligingssystemen? Maak dan een afspraak met ons door te bellen naar 024-3502318. Heeft u vragen? Dan kunt u ons bellen of een bericht achterlaten via het contactformulier.